Gruuvi Pizza avatud!

 

 

Gruuvi Pizza ahjud huugavad taaskord ning on avatud kõigile endistele ja uutele pizza armastajatele!

Tutvu sünnipäevapakettide, menüü ja lahtiolekuaegadega SIIT!

UUDISED
1 2 3 4 5

Tõuksikampaani võitjad on selgunud!
GRUUVI KAMPAANIA VÕITJAD ON SELGUNUD! Uue MGP VX2 Team Edition tõuksi võitis RENE TÕLDSEP! Vansi seljakoti saab endale HEINZ LAANEMAA ja Vansi nokatsi uueks omanikuks on RAIGO SOON! Palju õnne võitjatele, võtame teiega ühendust!Suur aitäh kõikidele kampaanias [...]
/ /
postitas: EETSL 27.03.2012 kell 18:51
  / loe edasi
Tõuksikool
EETSL Tõuksikooli trennid toimuvad Gruuvis esmaspäeviti kell 19.30 - 21.00. Treeneriteks on Eestis ühed parimad sõitjad. Tõuksikooli trennikord maksab 5 €! Rohkem informatsiooni eetsl@gruuvi.ee *Trennis on kiivri kandmine kohustuslik!Kohtume järgmisel esmaspäeval!
/ /
postitas: 12.01.2012 kell 16:55
  / loe edasi
Tahad koos vanematega sõita?
Gruuvi sõitjaskonnale teadaanne!Kui sa oled noorem kui 16 ning pead ennast piisavalt heaks sõitjaks ja sul on soov sõita õhtustel aegadel koos üle 16. aastaste sõitjatega, siis anna meile oma soovist teada emailitsi eetsl@gruuvi.ee Email võiks sisaldada: sinu nime; vanust; mis alaga [...]
/ /
postitas: 09.01.2012 kell 15:13
  / loe edasi
BMXi kama on Gruuvis müügil!
Gruuvi poodi on jõudnud erinevat BMXi stuffi! Tooteid näeb lähemalt meie Facebooki lehelt! Samuti saab kasutada kohapeal vajalikke tööriistu. 
/ /
postitas: 06.01.2012 kell 11:56
  / loe edasi
Antiz!
Gruuvis tulid müügile uued ANTIZi lauad, rattad ja nokamütsid! Vaata rohkem Facebookist või tule kohapeale! 
/ /
postitas: 30.12.2011 kell 12:02
  / loe edasi
Allahindlus poes!
Gruuvi poes on suur allahindlus kõikidele Sõbrakaardi omanikele!-40% Freeguni pesu -30% erinevad Vansi tooted  
/ /
postitas: 20.12.2011 kell 16:24
  / loe edasi
Suur tegu Tallinna noortele
Esmaspäeval, 12.detsembril anti Estonia talveaias pidulikult üle konkursi „Suured teod“ tunnustusauhinnad. Konkursile esitatud projekte hinnati kolmes kategoorias: suured teod Tallinna noortele, Tallinna noorte suured teod ja Tallinna aasta noorsootöötaja.Esimeses kategoorias pidas Tallinna linna noortenõukogu [...]
/ /
postitas: 12.12.2011 kell 17:46
  / loe edasi
Gruuvi kodulehe võimalused
Tahad ise Gruuvi kodukale ägedaid videoid/uudiseid* riputada? See on väga lihtne! Mine gruuvi.ee lehele, paremalt Logi sisse oma Facebooki kontoga, vajuta Lisa video, täida vajalikud väljad ja voilaa! Nii lihtne see ongi! Samuti on võimalus kommenteerida kõiki uudiseid Gruuvi kodulehel läbi [...]
/ /
postitas: 08.12.2011 kell 10:03
  / loe edasi
Näpurulade varuosad!
Hea uudis kõikidele näpurulasõpradele! Nüüd on Gruuvis müügil ka varuosad! Näpurulade varuosad:2 trucki, 8 kruvi, 4 polti 6 EUR1 griptape (pehme) 1 EURGruuvis müüdavat kaupa on võimalik vaadata meie Facebooki lehelt!
/ /
postitas: 03.12.2011 kell 01:13
  / loe edasi
Rulaajakiri
Eestis ilmus äsja täiesti uus rulaajakiri "Kataloog". Esimeses numbris on juttu Metsakooli DIY-st, intervjuu Tartu rulataja Raul Urbergiga ja palju muud huvitavat. Järgmine number peaks ilmuma veebruarikuus ning kindlasti tuleb ta mahukam ning ei piirdu ainult rulatemaatikaga.MUST READ!    
/ /
postitas: 28.11.2011 kell 15:05
  / loe edasi