5 suurimat kasiinoboonuste miinust

Üks kasiinode võlusid on kahtlemata kasiino boonused. Sajad eurod, tasuta spinnid, tasuta bingopiletid – ainuüksi boonustega on võimalik kokku kraapida mitmekohalisi summasid. Ükski asi maailmas ei ole aga tasuta ning isegi, kui tegemist on tasuta boonusega, tuleb teha mõningaid mööndusi tingimuste paindlikkuses. Siin on 5 levinud tingimust, mistõttu ei ole boonused niivõrd ahvatlevad, kui need esmapilgul tunduvad.

1. Läbimängimisnõue

Pea igal kasiinoboonusel on läbimängimisnõue, mis tähendab seda, et boonusega saadud raha või võidetud summad tuleb teatud määral „läbi mängida“. Näiteks kui boonus on 100-eurone ja läbimängimistingimus on 5-kordne, pead sa kasiinos ära mängima vähemalt 500 eurot. Enamasti on läbimängimisnõuded aga 20-30-kordsed ning väga harva saab nõudeta boonuseid.

2. Väljavõtupiirangud

Enamikel kasiinodel on kehtestatud piirang sellele, kui palju saab oma pangakontole välja kanda ilma esimest sissemakset tegemata. See punkt on eriti oluline siis, kui saad sissemakseta tasuta keerutusi. Kui võidad nendega näiteks 2000 eurot, aga väljavõtupiirang enne esimest sissemakset on 500 eurot, saadki sa kätte 500 eurot.

3. Mänguvalik ei ole lai

Enamasti on boonus mõeldud teatud mängude jaoks – näiteks tasuta keerutused on reeglina vaid ühe või mõne üksiku mängu jaoks. See tähendab, et su mänguvõimalused on üsna piiratud ning kui tahad rohkemaid mänge mängida, pead seda tegema kas tasuta versioonis või oma raha eest.

4. Piiratud aeg

Kõigil boonustel on alati teatud ajaline piirang, mille jooksul on võimalik boonust kasutada ja see läbi mängida. Selle aja möödumisel kaotab boonus kehtivuse ja isegi, kui võitsid raha, ei saa sa seda enam endale välja kanda. Enamasti on ajapiirang 7-30 päeva, kuid see võib olla ka pikem või lühem.

5. Nõudmised on ranged

Nagu eelnevatest asjadest ei piisaks, on tegelikult ka muud tingimused üsna karmid. Näiteks tuleb teha sissemakseboonuse puhul teatud summas sissemakse, boonuseid ei pruugi saada, kui sa pole tõestanud oma isikut või elukohta jne.

Boonuste kasutamiseks tuleks kindlasti enne lugeda läbi boonuste tingimused. Nii väldid hilisemaid ebameeldivaid üllatusi!